Workshops

Wil je kennismaken met de kudde en ben je benieuwd naar wat zij voor ons kunnen betekenen? Dan kun je mee doen aan een van de workshops die aangeboden worden of contact opnemen om samen een passend aanbod samen te stellen. Workshops bieden de mogelijkheid om kennis te maken met deze vorm van coachen of om persoonlijk of met meerdere mensen een bijzondere ervaring op te doen.

Voorbeelden zijn:

  •  workshop voor verwijzers
  •  workshop met broers/ zussen
  •  workshop aan de hand van een thema
  •  kennismakingsworkshop

Als hulpverlener is het ook een wens van mij persoonlijk om te delen van de ervaringen die ik met paarden heb opgedaan aan andere hulpverleners. Wij mogen als hulpverlener op een bijzondere manier, heel persoonlijk en nauw betrokken mensen ondersteunen in hun leven. Dat vraagt om grote zorgvuldigheid!

Om anderen van dienst te kunnen zijn is het van groot belang dat hulpverleners inzicht hebben in eigen patronen, overtuigingen, blokkades of onvervulde behoeftes die van invloed kunnen zijn op hulpverleningsprocessen van de ander. Wanneer er sprake is van onbewuste processen kunnen deze zorgen voor bijvoorbeeld overdracht of tegenoverdracht. Als wij inzicht hebben in deze processen dragen wij zorg voor zowel ons welzijn als het welzijn van de ander. Zo kunnen wij groei, bloei en heling in samenwerking met de ander mogelijk maken!

Wil je persoonlijk een ervaring op doen zodat je cliënten nog beter van dienst kunt zijn? Of wil je als hulpverlener of bijvoorbeeld als werkgever mensen doorverwijzen en wil je weten waar je cliënten of personeel naar doorverwijst? Dan kun je ervoor kiezen om je aan te melden voor een workshop.

 

 

 

First image